Services

Met vragen kun je altijd bij ons terecht. Kijk bij FAQ (veelgestelde vragen) of neem contact op met team Elements. De makelaars in dit team staan 24/7 voor jou klaar. Voel je vrij om te bellen, mailen of appen.

Planning

We nodigen je van harte uit om meer te lezen over Elements en de omgeving. Word je net zo enthousiast als wij? De pre sale is gestart en op 14 oktober start de inschrijving. Dus meld je snel aan en hou je mail in de gaten.

01

Reserveer een woning

14 oktober 2020

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat nog niet alle contractstukken gereed zijn. Als je geïnteresseerd bent in een appartement in Factory, geven we je de mogelijkheid om een loft te reserveren. Wil je meer informatie? Bekijk dan het aankoopproces.
02

In verkoop

December 2020

De verwachting is dat in december alle verkoopcontraststukken gereed zijn e de koop-/aannemingsovereenkomsten getekend kunnen worden.
03

Koperskeuzes

Q1 2021

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij "THUIS de showroom" van Dura Vermeer.
04

Start bouw

Q3 2021

De keuzes zijn gemaakt, de sloop is bijna gereed en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
05

De oplevering

Q2/Q3 2023

De bouw komt op z'n eind: de lofts worden opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning!
06

Start verkoop Townhouses en Lookout

Q3 2021