Lookout | Townhouses

Wil jij stedelijk wonen, maar wel in een ‘echt’ huis met eigen buitenruimte? Of zoek je appartement dat bij oplevering al helemaal woonklaar is? Dat kan. In Elements komen tien Townhouses en acht Lookouts.

Townhouses

De Townhouses (stadswoningen) hebben een speels ontwerp en zijn er in diverse varianten. Sommige woningen hebben een inpandig balkon, andere een vide en dan is er ook nog het zogeheten ‘Voeghuis’, een woning met een extra hoog plafond (3,8 meter) en een fantastische vide die de woonkeuken op de begane grond verbindt met de woonkamer op de verdieping. Die indeling (woonkeuken beneden, woonkamer erboven) hebben ook de andere Townhouses. Daarnaast hebben ze drie slaapkamers en een deel van de woningen heeft twee (!) badkamers. De woonoppervlaktes variëren van circa 143 tot 160 vierkante meter. Elk Townhouse heeft aan de achterzijde een terras van ongeveer 4,5 meter diep. De prijzen beginnen bij 760.000 euro (v.o.n.).

Townhouses

Variatie genoeg!

TH1 – TH4 hebben een extra ruimtelijke woonkeuken op de begane grond, met een plafondhoogte van zo'n drie meter. Bij het Voeghuis stap je zelfs binnen in 3,80 m hoogte! De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Bij het Voeghuis staat deze door een gave vide van bijna vijf meter hoog in verbinding met de woonkeuken.

TH1 - TH4 koop je inclusief drie slaapkamers en twee badkamers! Het Voeghuis heeft drie slaapkamers en één badkamer. De woning is energieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen. Je parkeert je auto uit het zicht in Smart Dock.

Plattegronden Townhouses

Lookout

Behalve tien Townhouses krijgt deze fase van Elements ook appartementen, de zogeheten Lookouts. Acht heerlijke appartementen waar je zo met je verhuisdozen naar binnen loopt! Je hebt de keuze uit twee typen. Woningtype A heeft een woonoppervlak van 97 vierkante meter en een balkon op het oosten. Woningtype B is met 100 vierkante meter nog iets ruimer en heeft een heerlijke serre op het zuiden. De prijzen beginnen bij 545.000 euro (v.o.n.).

Lookout

Helemaal woonklaar

Of je nu een appartement op de eerste verdieping of hoger koopt, je krijgt altijd uit over de parkachtige omgeving. De Lookouts worden bovendien woonklaar opgeleverd. Ze zijn voorzien van een SieMatic eilandkeuken met Siemens / Bora apparatuur en een badkamer en toilet van Villeroy & Boch. Daarnaast zijn de vloeren en wanden helemaal afgewerkt. Zodra je de sleutel krijgt, hoef je alleen nog maar je meubels neer te zetten en je kunt er wonen.

Parkeren doe je uit het zicht in Smart Dock. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenberging. Het appartement is vrijwel energieneutraal, vanzelfsprekend met vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen

Plattegronden Lookout

Vergroot je kans op een woning bij haalbaar en betaalbaar ⟹ plan een oriëntatiegesprek Contact